Creació de carpeta per als apunts de Genética Mendeliana

Per anar preparant com presentar de manera civilitzada els apunts, heu de crear una carpeta, però aquesta vegada individual. No ha d’estar dintre de cap de les compartides amb companys, sinó dintre de 4ESO/BioGeo. Li heu de dir “06 Apunts personals de genètica mendeliana”. M'heu d'enviar per correu electrónic l'enllaç a aquesta carpeta només la creeu, encara que no tinga res dins.

Dins és on posareu els apunts per presentar-me’ls. Podeu presentar-los de tres maneres:

1.- Si teniu escàner i vos resulta pràctic utilitzar-lo, podeu fer els apunts a mà (ben “aseats”), escanejar-los i penjar-los dintre de la carpeta de Drive en format PDF.

2.- Podeu fer els apunts a mà, com hem dit, fotografiar cada pàgina i insertar les fotos en un document de Google Drive, com fem quan fem treballs a classe, però que a cada pàgina del document només hi haja una foto de una pàgina dels vostres apunts.

3.- Fer els apunts a ordinador. En aquest cas vos aconselle que no intenteu fer els encreuaments a ordinador que costa molt. Podeu fer tot a ordinador i els encreuaments a ma, foto i cap al document. Si malgrat el que he dit, voleu fer els encreuaments a ordinador, vos he penjat al Moodle un document Word amb plantilles per fer els encreuaments.

Darrera modificació: dimecres, 8 d’abril 2020, 19:49