2.3.- Encetant el teu projecte

El meu projecte: Un món d'escenes

 
realitzada per la meua filla Sophie
El meu projecte: Un món d'escenes
per Mauri Garcia Quilis - divendres, 24 de maig 2013, 13:07
 

Titol Provisional:  Un món d'escenes

Pregunta: Podrieu esbrinar la diferència entre la tasca del director, el director de fotografia i la de l'editor en una pel.lícula.?

Criteris d'avaluació de suport: 11.-Capturar, editar, tractar i muntar fragments de vídeo amb àudio per a la creació de  continguts multimèdia. 14.- Editar i muntar vídeo a partir de seqüencies estàtiques. 15.-Gravar produccions. 16.-Crear menús per a inserir en contingut audiovisual. 17.-Coneixer la terminologia multimèdia. 18.-Crear escenes i reproduir-les.

Producte final que elaboren els alumnes a la finalització del projecte: Escenes de vídeo i una pel.lícula editada a partir de les diferents escenes de tots els grups. Per a obtindre la película final hauran de tenir coneiximents bàsics en l'edició. Per a la realització de les escenes hauran d'adquirir coneiximents en la terminología bàsica del món audiovisual, mijantçant documentals, troços de pel.lícules, debats grupals o entrevistes a profissionals. També crearan un guió per a montar la pel.lícula a partir del banc d'escenes.

Etapa educativa i nivell: 2n cicle de la ESO (4rt Eso concretament)

Àrea implicada: En principi informàtica i el departament de castellà per als guions de les pelicules o les escenes.