2.3.- Encetant el teu projecte

La vida en blanc i negre

 
Imatge Maria Josep Mico Cabedo
La vida en blanc i negre
per Maria Josep Mico Cabedo - dilluns, 20 de maig 2013, 16:35
 

Aquest és el títol provisional del projecte que encetem des dels àmbits científic i lingüístic de 4t ESO Diversificació Curricular.

Les preguntes: com se sentia la gent que va viure la guerra i la postguerra, com ho va viure la meua família, és veritat que qualsevol temps passat va ser millor?

El producte final serà una exposició gràfica sobre documents, materials escolars, fotografies familiars... obtinguts en l'ambient familiar de l'alumnat (per allò de la implicació i la motivació).

Ens està costant l'organització del treball, la utilització d'algunes eines... però es sorprenent com els alumnes que habitualment es troben més desmotivats són els més implicats. A més, alguns estan assistint, amb sorpresa, a episodis sorprenents de la vida dels avis que desconeixien (van haver de convertir-se en desertors de l'exèrcit de la República per evitar un camp de concentració, van ser empresonats, van tindre "germans de llet", encara hi ha iaios que tenen por de mostrar certs documents per por del que els puga passar...).

 

Juanfratic
Re: La vida en blanc i negre
per Juanfra Álvarez Herrero - dilluns, 20 de maig 2013, 18:35
 

Genial!